Strona głównaPolecamyPolecamyJak nazywa się ta karta?

Jak nazywa się ta karta?

Nasza redakcja, po konsultacjach z kolegami, uważa, że nie należy reagować oficjalnie na Kołodziejczaka. Jemu o to chodzi: żeby o nim mówili, nieważne czy dobrze, czy źle. Żeby się znalazł w centrum debaty. My nie powinniśmy w ogóle podejmować z nim żadnej polemiki, bo ściągnie nas na swój poziom, wiadomo jaki, i na tym poziomie pokona doświadczeniem.

Natomiast, warto pracować nad utrwaleniem należnej Tuskowi zbitki Tusk-Kołodziejczak. Partia Tuska-Kołodziejczaka. Poziom debaty Tuska-Kołodziejczaka. Mówisz Tusk, myślisz Kołodziejczak. I odwrotnie. Oddajesz głos na Tuska, wybierasz Kołodziejczaka. Tusk w końcu czmychnie do Brukseli, a nam zostawi Kołodziejczaka. Teraz zamiast marszu miliona serc, będzie pewnie marsz miliona świńskich łbów. I będzie go organizował Kołodziejczak. Ma wprawę.

Redakcja

P.S. Zastanawialiśmy się jak powinniśmy zachować się wobec tak podłego kłamstwa Tuska-Kołodziejczaka. Natychmiastowe reakcje ze strony naszego środowiska można znaleźć na przykład tutaj:

i tutaj:

Natomiast najlepszym dowodem na to jak podłe jest kłamstwo Kołodziejczaka-Tuska jest poniższy wywiad: