Strona głównaWydarzeniaWydarzeniaSpotkanie z Romanem Kowalczykiem w siedzibie SSW

Spotkanie z Romanem Kowalczykiem w siedzibie SSW

W środę 04.10 o godzinie 18.00 w siedzibie SSW we Wrocławiu przy. ul. Barlickiego 28 odbyło się o spotkanie z kandydatem na posła RP p. Romanem
Kowalczykiem. W spotkaniu uczestniczyło kilkudziesięciu członków naszego Stowarzyszenia, jak również kilka osób spoza naszego środowiska.

Kandydat długo i barwnie opowiadał o swojej drodze życiowej, powodach, dla których zdecydował się na start w wyborach, mimo że pełni odpowiedzialną funkcję kuratora dolnośląskiego. Spotkanie należy uznać za bardzo udane, wśród publiczności słychać było głosy, że p. Roman Kowalczyk swoim wystąpieniem przekonał niektórych niezdecydowanych do głosowania właśnie na niego.

(oprac. Helena Lazarowicz)